2014. március 28., péntek

Prológus





A mondás úgy tartja, hogy:
„Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez!”
Ez mind szép és jó, de mi lenne, ha ezt megfordítanám?
„Ha a Mohamed nem megy, a hegyhez a hegy megy Mohamedhez!”
Azt hiszem ez a legmegfelelőbb mondat a blogra. Csak még egy picurka változtatás...
 „Ha a csaj nem megy az R5-hoz az R5 meg csajhoz!”
Mielőtt azt hinnétek nem, nem én vagyok kattos és azért variálom a közmondásokat, hanem mert a mondás igaz a blogra. Az, amit már átvariáltam. Ha még nem jöttetek rá akkor most elmondom, hogy ebben a sztoriban nem fog senki se L.A.-be utazni az R5-hoz, én inkább az R5-ot rángatnám Magyarországra. Aki ismer az már sejti, hogy mire számíthat, nem sok romantikára viszont annál több nevetésre és hülyeségre.
Most ha nagyon szenyó lennék, itt abba hagynám és mondanám, hogy várjátok, meg amíg elkészül az első rész, de most nem vagyok szenya kedvemben szóval elmondom, hogy mire számítsatok (:
A sztori arról fog szólni, hogy Rossnak külföldre kell mennie egy film kedvéért és természetesen megy az egész család, Ellingtont beleértve. A film nagy része Magyarországon játszódik és a filmet a továbbiakban is az amerikai rendező rendezi viszont a producer kérésére egy híres magyar rendezővel kell együtt dolgozniuk. - Hm... Ketten rendeznek egy filmet... Ez is ritka :D – A magyar rendező, név szerint Fehér András, felesége Újvári Zoé lesz a sminkes. András egy határozott, szigorú mégis szerethető férfi. Szereti, ha a dolgok lendületesen mennek, és nem kell erőltetni. Zoé egy teljesen átlagos anya, aki szereti a gyerekeket, főleg a saját lányát és nagyon félti, szeret róla kiskori történeteket mesélni.  Mind ismeritek milyenek a rendezők, igaz? Legalábbis filmben biztos láttátok. „Több érzéssel!” „Na, jó tartsunk 5 perc szünetet” „Látom, ez nem akar összejönni...”  Ezek a leggyakoribb mondataik. A mi két rendezőnk se tér el ettől. Ebben még nincs sok történet, ugye? Végül is, ami eddig ebben történhet az, hogy a két rendező össze veszik és nem lesz film. Valami hiányzik... De mi? Hát persze! Hol a bajkeverő? A bajkeverő maga András és Zoé lánya, Mia. Mia egy neveletlen, vad 16 éves, akinek folyton a hülyeségen jár az esze.  Nem is csoda, szülei nagyon elfoglaltak, és ahogy Mia öregszik egyre kevesebbet foglalkoznak vele. Előfordul, hogy Mia nem megy haza csak egy-két nap után, de ez szüleit különösképpen nem érdekli, csak ne égesse le őket ügyfelek, munkatársak és egyéb fontos emberek előtt.
Az R5-ot gondolom, mind ismeritek, egy őrült vad banda. Szerintetek jó ötlet összeereszteni egy őrült bandát egy neveletlen és vad lánnyal? Ebből csak rossz sülhet ki, vagy lesz jó is benne?
Ha érdekel, ne felejts el feliratkozni és követni a blogot (:
Sziasztok!

1 megjegyzés: